© N and N design 2013
Megnevezés (Halak)
•
Bőrös fogasfilé (extra)
•
Cápasteak
•
Füstölt lazac filé
•
Harcsa filé (bőr nélkül)
•
Harcsa filé (szürke)
•
Heck törzs
•
Királyrák héjas
•
Keszeg
•
Koktélrák
•
Lazac filé (bőr nélküli)
•
Lepényhal filé
•
Panírozott halrúd
•
Panírozott tintahalkarika
•
Pangasius filé (fehér)
•
Pisztráng
•
Ponty fej-farok
•
Ponty filé (magyar)
•
Ponty szelet (patkó)
•
Szentpéter halfilé
•
Natúr tengeri halfilé (Pollack)
•
Tenger gyümölcsei
•
Tengeri halfilé (Heck filé)
•
Vajhalfilé
•
Viktória tavi fogas filé (Nílusi)
Megnevezés (Vad)
•
Fácán
•
Szarvas apróhús
•
Szarvas comb cs.n (darabolt)
•
Szarvas gerinc cs.n.
•
Szarvas lapocka cs.n. (darabolt)
•
Vadas mártás
•
Vaddisznó comb csont nélkül
•
Vaddisznó gerinc csont nélkül